terug naar home

Hoofdstraat 11 LEENS, Centrum

Huurprijs € 120 per m≤/jaar

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkelruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp winkelruimte  :  860 m²
Bouwjaar  :  2013
Perceeloppervlakte  :  900 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern, Winkelcentrum,Woonomgeving
Omschrijving:
Object: Winkelcentrum De Marren, Hoofdstraat en Nije Nering, 9965 PA Leens

Soort: Het betreft de commerciŽle units ter grootte van circa 114 m2 tot en met circa 860 m2, gelegen in het nieuw gerealiseerde winkelcentrum De Marren in Leens. Het te huren metrage dient in overleg te worden afgestemd.

Plaats: De Gemeente De Marne telt circa 11.000 inwoners verspreid over 21 kernen. Leens heeft voor deze kernen een centrumfunctie en is binnen De Marne de plaats met de meeste inwoners. Door de centrale ligging en de ontsluitingswegen tussen Groningen en Lauwersoog, is Leens zeer goed bereikbaar.

Toerisme: De Gemeente De Marne is tevens erg in trek bij toeristen en dagjesmensen. Vlak bij Leens ligt het Lauwersmeergebied (circa 10-15 km). Lauwersoog en Nationaal Park Lauwersmeer trekken jaarlijkse grote aantallen toeristen. Het Nationaal Park trekt ruim 1,8 miljoen bezoekers. Hiervan komen 201.000 uit de regio, 276.000 uit Noord-Nederland en 1,3 miljoen uit de rest van Nederland. Veel van deze bezoekers gaat het om het bezoeken van de natuur. Lauwersoog trekt jaarlijks ongeveer 1 miljoen bezoekers.

Locatie: Het nieuwe winkelcentrum van Leens ligt centraal in het dorp en wordt omringd door de Hoofdstraat, het gemeentehuis, de Breekweg, de sporthal en het zwembad. Door deze ligging en de concentratie van voorzieningen, zal winkelcentrum De Marren een trefpunt zijn waar het winkelaanbod voor de gehele regio wordt samengebracht.

Bereikbaarheid: Winkelcentrum De Marren is gelegen in het centrum van Leens, welke zowel per fiets, auto als openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Leens ligt aan de N361, welke Groningen en Lauwersoog met elkaar verbindt.

Parkeren: Winkelcentrum De Marren beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Dit betekent zowel parkeervakken aan de Hoofdstraat en de Nije Nering, als wel een groot parkeerplein. In totaal komen er circa 320 parkeerplaatsen, waarvan circa 170 parkeerplaatsen direct aansluitend op de winkels.

Opleveringsniveau: Casco, inclusief pui. De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen zijn voor rekening van huurder. Eťn en ander conform het van toepassing zijnde afbouwreglement.

Huishoudelijke regels: Conform het van toepassing zijnde huishoudelijk reglement.

Reclamevoering: Conform het van toepassing zijnde reclame- en beeldkwaliteitsplan.

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: Uitgangspunten volgens model ROZ 2008
Huurperiode: Vijf jaren + n x vijf optiejaren
Opzegtermijn: Twaalf maanden
Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling
Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst ťťn jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2006=100)
Zekerheidsstelling: Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en BTW
Servicekosten: Nader te bepalen
Nutsvoorzieningen: Eigen aansluitingen huurder
Huuringangsdatum: Datum bouwkundige oplevering
Huurprijs: Vanaf Ä 120,-- per m2 BVO per jaar exclusief BTW
BTW van toepassing: Ja
Voorbehoud: Goedkeuring verhuurder

Informatie
STARCK Business
Patrick Niezemuller
Hereweg 28
9725 AD Groningen
T: 050-2101005
M: 06-54964340
E: patrick@starckinvastgoed.nl
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Patrick Niezemuller
Tel: 06-54964340
EMail: patrick@starckinvastgoed.nl


Hereweg 28, 9725 AD Groningen
Telefoon: 050-2101005
Fax: 050-3131940
KvK: 01140554
E-mail: info@starckinvastgoed.nl
Internet: www.starckinvastgoed.nl