terug naar home

Ceresstraat 8 ASSEN

Huurprijs € 1.250 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor/praktijkruimte
Nevenbestemming  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  140 m²
Opp winkelruimte  :  140 m²
Bouwjaar  :  1990
Perceeloppervlakte  :  140 m²
Omschrijving:
Object: Ceresstraat 8-10, 9401 DR Assen

Soort: Instapklare kantoor-/ praktijk-/ winkelruimte voorzien van onder andere dubbel toilet, keuken en magazijn, ter grootte van in totaal circa 140 m2.

Geschiktheid: De ruimte is ideaal geschikt als kantoorruimte voor een dienstverlenende instelling (bijvoorbeeld: uitzendbureau, makelaar, marketingbureau, it/ict-bedrijf, enz.) of als praktijkruimte voor een zorgverlenende instelling (bijvoorbeeld: zorgkantoor, fysiotherapeut, tandarts, enz.). Met betrekking tot een invulling als winkelruimte zou een speciaalzaak uitstekend passen.


Plaats: Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. De stad telt circa 70.000 inwoners en kent een groot verzorgingsgebied.

Locatie: De aangeboden ruimte is gelegen op een goed bereikbare locatie in het centrum van Assen. Door de goede bereikbaarheid en parkeerfaciliteiten (zowel voor de deur als in de directe omgeving) zijn in dit gebied veel dienstverlenende bedrijven en speciaalzaken gevestigd.

Parkeren: Voor de deur bevinden zich parkeervakken. Daarnaast bevindt zich achter het object het parkeerplein Cereshof en bevinden zich in de directe nabijheid parkeerpleinen Oude Molenstraat en Stelling en parkeergarages Triade en Neptunus.

Bestemming: De aangeboden ruimte is gelegen binnen de contouren van bestemmingsplan 'Centrum-Noord' (vastgesteld op 20-07-2000) en heeft als bestemming 'Centrumvoorzieningen' (oa. kantoren, dienstverlening, detailhandel, fysieke- en geestelijke gezondheidsinstellingen, enz.). Het bestemmingsplan is in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vergunningen en gebruik: Huurder is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen en behouden van eventuele van overheidswege benodigde vergunningen en toestemmingen.

Casco verhuur: Verhuurder verhuurt uitsluitend het casco.

Opleveringsniveau: De aangeboden ruimte zal aan huurder worden opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt ten tijde van de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

Nutsvoorzieningen: De aangeboden ruimte beschikt over een eigen gas- en elektriciteitsmeter. Huurder dient voor de levering van zaken en diensten zelf contracten af te sluiten met nutsleveranciers. De watermeter is gemeenschappelijk. Derhalve draagt verhuurder zorg voor de levering van water, waarvoor huurder een voorschot servicekosten aan verhuurder dient te voldoen.

Oppervlakte: Circa 140 m2

Frontbreedte: Circa 11,00 meter

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: Conform ROZ-model kantoor- of winkelruimte met aanvullingen vanuit verhuurder
Huurperiode: 5 jaren + n x 5 verlengingsjaren
Opzegtermijn: Twaalf maanden
Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling
Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2006=100)
Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maandhuren
Voorschot servicekosten: € 10,- per maand
Huuringangsdatum: In overleg, doch per direct mogelijk
Huurprijs: € 1.250,- per maand
BTW van toepassing: Ja, echter is BTW-vrije verhuur ook bespreekbaar
Voorbehoud: Definitieve goedkeuring verhuurder

Informatie
STARCK Business
Patrick Niezemuller
Hereweg 28
9725 AD Groningen
T: +31 (0)50 2101005
M: +31 (0)6 54964340
E: patrick(a)starckinvastgoed.nl
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Hereweg 28, 9725 AD Groningen
Telefoon: 050-2101005
Fax: 050-3131940
KvK: 01140554
E-mail: info@starckinvastgoed.nl
Internet: www.starckinvastgoed.nl